Het trouwmenu: zo verras je al je gasten op je bruiloft

UncategorizedLeave a Comment on Het trouwmenu: zo verras je al je gasten op je bruiloft

Het trouwmenu: zo verras je al je gasten op je bruiloft

Het trouwmenu is een ontzettend belangrijk onderdeel van de bruiloft. Want zoals ze altijd zeggen; liefde gaat door de maag! Na een dag vol indrukken is het eindelijk tijd om eens even lekker te gaan zitten en te gaan genieten van een heerlijk diner. Maar wat ga je nou serveren op je bruiloft? Er zijn zoveel opties, maar wij maken je het een stuk makkelijker. In deze blog lees je namelijk hoe je al je gasten verrast met jouw trouwmenu! 

  1. Kies de juiste locatie! 

Voordat we het gaan hebben over het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht willen we aankaarten dat het ontzettend belangrijk is dat je de juiste locatie kiest voor je trouwfeest. Je trouwfeest locatie bepaald namelijk voor een groot deel de sfeer op je bruiloft. Hoe lekker het eten ook is, als de locatie niet optimaal is, wordt je bruiloft helaas geen succes. Zorg daarom dat je eerst de ideale locatie vindt en maak je daarna pas druk om het trouwmenu! 

  1. Bruiloft barbecue 

Is de bruiloft in de zomer? Hoe leuk is het dan om een barbecue te organiseren! Iedereen heeft dan de mogelijkheid om te eten wat hij of zij lekker vindt en er ontstaat een gezellige en ongedwongen sfeer rondom de gasten. Je kunt zelf mensen regelen om achter de barbecue te staan, maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om professionele koks in te huren. Versier vervolgens de tafels met mooie decoratie en zorg dat er genoeg verschillende lekkere salades en sausjes klaarstaan! Het moet namelijk wel een bruiloft blijven. 

  1. Huur een foodtruck 

Trouwen jullie in de buitenlucht? Wat dacht je dan van een foodtruck! Een foodtruck is eigenlijk een keuken op wielen. Je ziet deze foodtrucks steeds vaker terugkomen. De foodtruck komt, inclusief koks, naar jullie trouwlocatie rijden en de gasten kunnen hier heel eenvoudig hun eten bestellen. Foodtrucks heb je in allerlei soorten en maten, van een simpel frietje tot een uitgebreid stukje vlees. Je creëert op deze manier een fijne festivalsfeer op je bruiloft! 

  1. Shared dining 

Shared dining is een term dat steeds populairder wordt, ook in wedding world! Tegenwoordig het motto ‘sharing is caring’ en staan er tijdens het bruiloftsdiner schalen en planken vol lekkers op tafel die je samen met jouw tafelgasten mag delen. Het is niet zo formeel als een uitgeserveerd diner, maar het is wel een stuk vernieuwender. Je bepaalt zelf aan welke tafel je gaat zitten en wat je wilt eten. Bij tafel 1 drink je een soepje mee, bij tafel 2 krijg je een lekker broodje zalm en je eindigd bij tafel 7 met een heerlijk toetje. Klinkt geweldig toch? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top