Zo vind je een koelwerkbank voor de horeca

keuken apparatuurLeave a Comment on Zo vind je een koelwerkbank voor de horeca

Zo vind je een koelwerkbank voor de horeca

Als je een horeca-eigenaar bent is het vaak nodig om een koelwerkbank voor de horeca te hebben. Een koelwerkbank zorgt ervoor dat je makkelijk bij de ingrediënten kan komen in de keuken. Zij worden immers ook net voor gebruik koel gehouden. Als snelheid een aandachtspunt bij jouw bedrijf is dan kan een koelwerkbank voor de horeca goed van toepassing zijn

Verhoogde efficiëntie bij een koelwerkbank voor de horeca

Het grootste voordeel van een koelwerkbank voor de horeca is de verhoogde efficiëntie. Normaal gesproken moet een kok eerst de koelkast lopen om vervolgens naar de juiste ingrediënten te zoeken. Dit kan soms veel tijd kosten als dit regelmatig moet gebeuren en de koelkast relatief verder weg ligt. Bij een koelwerkbank voor de horeca hoef je alleen maar naar beneden te kijken en een van de deuren te openen om bij de ingrediënten te komen. Bovendien bestaat de koeling uit meerde segmenten zodat de ingrediënten geordend kunnen worden.

Verminderd energieverbruik

Bij een verminderd energieverbruik denk je vaak aan het energieverbruik van de koeling zelf. Dat is in deze situatie niet het geval. Maar dankzij de vele segmenten hoeft maar één segment opengemaakt worden om de benodigde ingrediënten eruit te halen. In tegenstelling tot grotere koelkasten ontsnapt de koele lucht van de hele koelkast in plaats van één segment. Ook hierbij wordt de voordeel groter naarmate de handeling van ingrediënten pakken meerdere keren wordt herhaald.

Kosten besparen

Naast de kosten besparen voor het verminderde energieverbruik kan zal ook de kosten voor extra werkruimte verminderd worden. Bij een koelwerkbank hoeft er geen aparte werkbank meer aangeschaft te worden om op te werken in tegenstelling tot een normale koelkast.

Verminderen van benodigde ruimte

Het aanschaffen van een koelwerkbank voor de horeca kan ook de ruimte die je nodig hebt verminderen. Je hebt immers geen aparte werkbank meer nodig om etenswaren op te bereiden. Dit kan zo gedaan worden op de koeling zelf. Dit kan erg handig zijn voor keukens die al weinig werkruimte hebben. Voor kleinere keukens is het beter om zo min mogelijk ruimte te gebruiken voor opslagplaats. Ook is dit fijner voor de werknemers om meer ruimte te hebben om te bewegen.

Waar kan je de koelwerkbank aanschaffen

Het aanschaffen van een koelwerkbank voor de horeca kan vrij eenvoudig online bij bepaalde horeca leveranciers. De specificaties en andere belangrijke informatie wordt vaak vrijgegeven op de website van de leveranciers. Als je meer te weten wil komen over de producten kan er eventueel telefonisch contact gemaakt worden. Een andere manier is om een fysieke horecagroothandel te bezoeken. Als je de tijd ervoor hebt is persoonlijk contact vaak fijner en kan je de koelwerkbanken voor de horeca fysiek bekijken en inspecteren.

Bekijk de betrouwbaarheid van de leverancier

Voor een goed verloop van aankoop, installatie en service is het belangrijk om onderzoek te doen naar de betrouwbaarheid van de leverancier. Als je erachter komt dat een leverancier slecht bereik heeft of voorwaarden niet nakomt, kan het oplossen van mankementen vaak lang duren en dat wil je niet. Kijk daarom online naar reviews van het bedrijf en vraag eventueel aan andere horeca-eigenaren naar hun ervaring bij bepaalde leveranciers. Voordelig een koelwerkbank bestellen doe je via de site van HorecaTraders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top