Tussendoortjes voor het lijnen

Gezonde snacksLeave a Comment on Tussendoortjes voor het lijnen

Tussendoortjes voor het lijnen

Tijdens diëten is het in het begin lastig om van eten af te blijven en zou een stukje geen kwaad kunnen.. Als je honger hebt, kun je veel beter iets gezonds eten. Zo voel je je later niet schuldig, en dit is nog lekker ook.

Kleine sandwiches

Ook ideaal voor een high tea: minisandwiches. Beleg een boterham met je favoriete (gezonde) etenswaren en snijd het in kleine stukjes. Bewaar de overige stukjes voor een later moment, zodat je niet in de verleiding komt om iets groots te eten.

Energyballen

Deze zelfgemaakte balletjes barsten van de gezonde voedingsstoffen, terwijl ze tegelijk nog heel gezond zijn ook. Je kan in deze energyballen alles stoppen wat je wilt, zolang je er gedroogd fruit, noten en iets romigs zoals kokosnotenolie erin verwerkt. Stop al je ingrediënten in de blender, en mixen maar!

Ingevroren yoghurt

Dit is iets minder gezond, aangezien er verassend veel suiker in yoghurt zit verwerkt. Alleen kan deze snack af en toe echt geen kwaad, want uiteindelijk is alles slecht voor je als je ergens te veel van eet. Dit simpele tussendoortje kun je maken door gebruik te maken van een bakpan, 2 pakken yoghurt en ingrediënten naar jouw wens. (Aardbeien zijn een aanrader!) Verspreid de yoghurt over de plaat, verdeel je ingrediënten en laat het zo’n 5 uur lang in de vriezer staan. Tast toe!

Ingevroren bananensnack

Je zal denken, een ingevroren banaan? Wat heb je daar nou aan? Het is heel simpel en lekker. Snijd een banaan in stukjes en maak een mix van jam en pindakaas. Smeer dit vervolgens tussen twee kleine stukjes banaan en plak ze op elkaar. Doe dit in de vriezer en laat het een uur staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top