Zelf ook genieten van je feestje? Huur catering in

BlogLeave a Comment on Zelf ook genieten van je feestje? Huur catering in

Zelf ook genieten van je feestje? Huur catering in

Je kent het wel. Je viert je verjaardag, of geeft een ander gezellig feestje. Je nodigt al je familie uit, en al je vrienden. Leuk, om iedereen weer eens te zien, en gezellig bij te kletsen. Alleen jammer dat dat er negen van de tien keer niet van komt, doordat jij vooral heen en weer rent naar de keuken om iedereen op gezette tijden van hapjes en drankjes te voorzien.

Een gezellig feestje

Sommige mensen doen het ieder jaar, terwijl het voor anderen meer iets is voor bijzondere gelegenheden: een feestje organiseren. Nu eenbs geen kringverjaardag, of even tussendoor een stukje taart eten met wie toevallig tijd en zin heeft om langs te komen. Nee, een groot feest, om te vieren wat er te vieren valt. Dat kan een huwelijksjubileum zijn, een examenfeestje, een feestje om te vieren dat je een nieuw huis hebt, een verjaardag of gewoon zomaar, omdat je zin hebt in een feestje.

Iedereen die dat wel eens gedaan heeft, weet ook dat de voorpret voor een feest vaak beter is dan het feestje zelf. Niet voor de gasten, die hebben waarschijnlijk een topavond, maar wel voor jou. Want waar je jezelf van tevoren gezellig bij iedereen aan zag schuiven, lekker bij zag kletsen en heerlijk op gaan in het feestgedruis, is de realiteit vaak heel anders. Je staat al ruim voor het feest begint in de keuken, nadat je natuurlijk eerst al flink inkopen hebt moeten doen bij de supermarkt. Alle drankjes moeten koud worden gelegd, de hapjes voorbereid. De kamer moet worden verbouwd, er moet tenslotte genoeg ruimte zijn voor iedereen. Misschien zet je wel een partytent op in de tuin, en moet er nog muziek of verlichting geregeld worden. Voor het feest kan beginnen heb jij er al heel wat werk opzitten, en dan is het einde nog lang niet in zicht.

Serveren of feest vieren?

Tijdens het feest ben je als gastheer of gastvrouw vaak vooral bezig met iedereen van drankjes voorzien, en regelmatig nieuwe hapjes het feestgedruis in brengen. Het klinkt voor iedereen herkenbaar: na afloop danken alle gasten je voor een leuk feestje, en hebben zij lekker met iedereen kunnen bijkletsen. Behalve met jou, want jij was druk bezig.

Zonde, niet? Geef je een feestje om iedereen weer te zien, ben je te druk om je gasten te spreken. Om die reden besluiten steeds meer mensen om op dit soort feestjes catering in te huren. Dat geeft jou niet alleen een stuk minder voorbereidingstijd, het zorgt er ook voor dat je zelf van je eigen feestje kan genieten. Je bepaalt met het cateringbedrijf precies wat je voor hapjes en eventueel drankjes wil, of je nu voor vegetarische hapjes of een BBQ gaat, en kan de rest van de avond relaxen. Geen slecht idee, toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top