De vijf populairste drankjes

BlogLeave a Comment on De vijf populairste drankjes

De vijf populairste drankjes

Zodra de zon begint te schijnen, zitten de meeste Nederlanders al weer op het terras. Even een biertje, wijntje of cola erbij en genieten maar. Maar wat zijn eigenlijk de meest populaire drankjes?

1: Cola

Doe maar een colaatje, ook jij hebt dat vast vaker gezegd. Het is niet gek dat er erg veel mensen zijn die dit graag drinken, zowel op terrasjes als in restaurants.

2: Bier

Als je op een terrasje zit of je gaat ergens eten, is een biertje altijd goed. Voor je het weet heb je er al meerdere besteld. Bier is echt zo’n terras drankje.

3: Iced tea

Een lekkere koude iced tea is altijd lekker verfrissend. Bovendien is er veel keus: sparkling of niet, green, lemon of peach, ga zo maar door. Ook ‘normale’ thee wordt veel gedronken, maar staat niet in de top vijf.

4: Wijn

Een lekker wijntje bij je diner of op het terras? Daar zeg je geen nee tegen. Wijntjes doen het erg goed, ook niet gek dat dit in deze top vijf staat dus.

5: Koffie

Koffie is haast wel het meest gedronken drankje. Veel mensen drinken wel vijf tot tien kopjes per dag. Ook op terrasjes en in restaurants wordt het veel gedronken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top